Покана за участие на втора кръгла маса по проект "TOWARDS THE FUTURE"

Имаме удоволствието да поканим по двама представители на целевите община /общински служители и представители на общински предприятия/  на втората кръгла маса по проект "TOWARDS THE FUTURE" – Изследване потенциала и възможностите за използване на възобновяеми енергийни източници в трансграничния регион”, съфинансиран от ЕС чрез ИПП Програмата за трансгранично сътрудничество България – Македония, Number 2007CB16IPO007.

Проектът цели подобряване качеството на живот на жителите на трансграничния регион между България и Македония чрез повишаване на енергийната ефективност в региона и използването на екологични ресурси. Част от основните дейности по проекта е провеждане на поредица от обучения и кръгли маси за запознаване с концепцията за енергийна ефективност чрез използване на възобновяеми енергийни източници.

Втората кръгла маса ще се проведе на 10 юни 2015 г. /сряда/, 10.30 ч. местно време, в заседателната зала на хотел „Сириус”, гр. Срумица, Република Македония.

Разходите за материаликафе-пауза и кетъринг са за сметка на организаторите.

За участниците ще бъде осигурен транспорт по маршрута Благоевград – Симитли – Кресна – Струмяни – Петрич – Струмица и обратно, като разходите за път до тези точки от маршрута са за сметка на участниците.          

Регистрационна форма може да изтеглите тук, участниците трябва да я попълнят и изпратят най-късно до 08.06.2015 г. на факс: 073/ 88 26 81 или електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.">aswm@abv.bg.