Покана за участие на кръгла маса по проект "TOWARDS THE FUTURE"

Имаме удоволствието да поканим по двама представители на целевите общини /общински служители и представители на общински предприятия/  на кръгла маса по проект "TOWARDS THE FUTURE" – Изследване потенциала и възможностите за използване на възобновяеми енергийни източници в трансграничния регион”, съфинансиран от ЕС чрез ИПП Програмата за трансгранично сътрудничество България – Македония, Number 2007CB16IPO007.

Проектът цели подобряване качеството на живот на жителите на трансграничния регион между България и Македония чрез повишаване на енергийната ефективност в региона и използването на екологични ресурси. Част от основните дейности по проекта е провеждане на поредица от обучения и кръгли маси за запознаване с концепцията за енергийна ефективност чрез използване на възобновяеми енергийни източници.

Кръглата маса ще се проведе на 4 юни 2015 г. /четвъртък/, 13.00 ч., в зала 5 на община Благоевград, гр. Благоевград, пл. „Георги Измирлиев - Македончето” №1, партерен етаж.

Разходите за материаликафе-пауза и кетъринг са за сметка на организаторите. Разходите за път са за сметка на участниците.             

Регистрационна форма може да изтеглите от тук. Тя трябва да бъде попълнена и изпратена най-късно до 01.06.2015 г. на факс: 073/ 88 26 81 или електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.">aswm@abv.bg.