Работна среща по прилагане на Комплексно административно обслужване

Във връзка с постъпили множество запитвания от страна на общини – членове на Сдружение на Югозападните общини за прилагане на комплексно административно обслужване, каним до трима представители на община на работна среща за дискутиране на проблемите, които срещат общините при прилагането му.

Работната среща е предназначена за секретари на общини и експерти, пряко ангажирани с прилагане на КАО, като на техните въпроси ще коментира г-жа Емилия Александрова, държавен експерт в дирекция „Модернизация на администрацията” на Министерски съвет.

Срещата ще се проведе на 5 май 2015 г. /вторник/, от 11.00 ч., в зала 5 на община Благоевград, гр. Благоевград, пл. „Георги Измирлиев - Македончето” №1.

Участието е безплатно за общински служители, като разходите за материали и кафе – пауза са за сметка на организаторите. Разходите за транспорт са за сметка на участниците.

Регистрационна форма за участие може да изтеглите от тук, тя трябва да бъде изпратена в срок до 30.04.2015 г. на факс 073/ 88 26 81 или на e-mailТози имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.">aswm@abv.bg.