Обучение за членовете на мрежа за социално предприемачество в Югозападна България

Сдружение на Югозападните общини изпълнява проект „Създаване на мрежа на социални предприятия за прилагане на иновативни маркетингови стратегии”, финансиран по ОП „Развитие на човешките ресурси”.

Общата цел на проекта е да се създадат предпоставки за въвеждане на иновативни модели за развитие на социалните предприятия. Специфичните цели на проекта са: да се изгради мрежа за социално предприемачество в Югозападна България; да се проучи опита и добрите практики на социално предприемачество в Европейския съюз и възможностите за прилагането им в България и да се разработи модел за валидиране и прилагане на иновативни маркетингови стратегии на социалните предприятия.

В тази връзка, имаме удоволствието да поканим представители на целевите общини и социални предприятия да вземат участие в обучение по проекта. 

Целта на обучението е да се повиши капацитета на целевите групи за прилагане на практика на идеята за създаване на социално предприятие и да формира умения как да го представим на пазара по иновативен начин.

Обучението ще се проведе на 22 и 23 януари 2015 г. /четвъртък и петък/в х-л «Банско СПА енд Холидейс», гр. Банско, ул. «Явор» №29.

Може да изтеглите от тук предварителна програма и регистрационна форма за участие.

Регистрационната форма за участие е необходимо да бъде попълнена и върната обратно на факс 073/ 88 26 81 или e-mail Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.">aswm@abv.bg, не по-късно от 19.01.2015, 17.00 часа.