Второ обучение по проект „TOWARDS THE FUTURE"

Имаме удоволствието да поканим по двама представители на целевите общини /общински служители и представители на общински предприятия/ на второто обучение по проект "TOWARDS THE FUTURE" – Изследване потенциала и възможностите за използване на възобновяеми енергийни източници в трансграничния регион”, съфинансиран от ЕС чрез ИПП Програмата за трансгранично сътрудничество България – Македония, Number 2007CB16IPO007.

Проектът цели подобряване качеството на живот на жителите на трансграничния регион между България и Македония чрез повишаване на енергийната ефективност в региона и използването на екологични ресурси. Част от основните дейности по проекта е провеждане на поредица от обучения и кръгли маси в региона за запознаване с концепцията за енергийна ефективност чрез използване на възобновяеми енергийни източници.

Второто обучение ще се проведе на 13 и 14 ноември 2014 г. /четвъртък и петък/ в заседателната зала  на х-л „Сириус”, гр. Струмица, Република Македония.

Разходите за материали, храна, кафе-паузи и настаняване са за сметка на организаторите.

Ще бъде осигурен транспорт по маршрута Благоевград – Симитли – Кресна – Сандански – Петрич – Струмица и обратно, като детайли за мястото и часа на тръгване на автобуса, ще изпратим допълнително на заявилите участници.

Разходите за транспорт до/ от Благоевград са за сметка на участниците.

               

 Предварителна програма и регистрационна форма, която участниците трябва да попълнят и изпратят най-късно до 07.11.2014 г. на факс: 073/ 88 26 81 или електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.">aswm@abv.bg.