Обучение по проект „TOWARDS THE FUTURE" – Изследване потенциала и възможностите за използване на възобновяеми енергийни източници”

Имаме удоволствието да поканим по двама представители от целевите общини /общински служители и представители на общински предприятия/ на първото обучение по проект "TOWARDS THE FUTURE" – Изследване потенциала и възможностите за използване на възобновяеми енергийни източници в трансграничния регион”, съфинансиран от ЕС чрез ИПП Програмата за трансгранично сътрудничество България – Македония, Number 2007CB16IPO007.

Проектът цели подобряване качеството на живот на жителите на трансграничния регион между България и Македония чрез повишаване на енергийната ефективност в региона и използването на екологични ресурси. Част от основните дейности по проекта е провеждане на поредица от обучения и кръгли маси в региона за запознаване с концепцията за енергийна ефективност чрез използване на възобновяеми енергийни източници.

Първото обучение ще се проведе на 9 и 10 октомври 2014 г. /четвъртък и петък/ в заседателната зала  на х-л „Свети Никола”, гр. Сандански. 

Разходите за материали, храна, кафе-паузи и настаняване са за сметка на организаторите. Разходите за път са за сметка на участниците.

Регистрационната форма може да бъде изтеглена от тук. Участниците трябва да попълнят и изпратят формата най-късно до 07.10.2014 г. на факс: 073/ 88 26 81 или електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.">aswm@abv.bg.