Информационна среща – семинар на тема „Е-управление и документооборот в общините“

Имаме удоволствието да поканим двама представители от община /секретар и ИТ експерт/ на Информационна среща – семинар на тема „Е-управление и документооборот в общините“.

Срещата се организира съвместно от Сдружение на Югозападните общини, Националната асоциация на секретарите на общини в Република България и ДА „Електронно управление“.

Срещата ще се проведе на 26 февруари 2019 г. /вторник/, от 10.00 ч., в зала „22 септември“, гр. Благоевград, пл. „Георги Измирлиев - Македончето” №1 /намира се непосредствено до сградата на Община Благоевград/.

Участието е безплатно за представители на общини – членове на СЮЗО и/ или на НАСО РБ. 

За представители на общини, които не членуват в нито една от двете организации, таксата за участие е в размер на 20.00 /двадесет/ лв. на участник, като е необходимо таксата да бъде преведена предварително по банков път на следната сметка:

Общинска банка АД – клон Благоевград

IBAN:  BG53SOMB91301014257302

BIC: SOMBBGSF

Титуляр: Сдружение на Югозападните общини

 

Приложена е предварителна програма и регистрационна форма за участие, която трябва да бъде изпратена в срок до 22.02.2019 г. на факс 073/ 88 26 81 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..