Предстояща работна среща на 30.11.2017 и 1.12.2017 в гр. Благоевград по проект "Компостирай...

СЮЗО кани представители на общините/общински служители и/ или общински съветници/ на работна среща по проект "Компостирай – насочени към природосъобразния начин на живот”, финансиран от Програмата за трансгранично сътрудничество „България  - Македония“ 2014 – 2020 г., Приоритетна ос 1 „Околна среда“, Специфична цел 1.1 „Опазване на околната среда и устойчиво използване на общите природни ресурси в трансграничния регион“.

В рамките на проекта се реализират редица дейности, по-значимите от които са: снабдяване на 800 домакинства с компостери за домашна употреба; разработване на материали и провеждане на обучения за използването им; осъществяване на 17 общински информационни дни на домашното компостиране; проучване на потенциала и възможностите за компостиране в трансграничния регион; масирана информационна кампания за прилагане на процеса в домашни условия и намаляване на биоразградимите отпадъци и др. 

Работната среща ще се проведе на 30 ноември – 1 декември 2017 г. /четвъртък и петък/ в заседателната зала  на Парк - хотел „Бачиново”, гр. Благоевград.

Разходите за материали, храна, кафе-паузи и настаняване са за сметка на организаторите.

Ще бъде осигурен транспорт от центъра на Благоевград до хотела  на всички заявили участие.

За да заявите участие, молим Ви да попълните регистрационната форма за събитието и да я изпратите най-късно до 27.11.2017 г. на факс: 073/ 88 26 81 или електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Предварителната програма може да разгледате тук.